hel_cruz

Hofoto hel_cruzla, sóc l’Helena Cruz Gallach, de Cal Baldiri de Sant Quirze del Vallès.

Sóc Llicenciada en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Urban Management per la Erasmus Universiteit Rotterdam i Doctora en Geografia per la UAB.

Laboralment m’he dedicat a la recerca i la docència a la universitat en el camp de l’ordenació del territori. Afortunadament, durant uns quants anys m’han pagat per fer allò que m’agrada: entendre com els humans ens organitzem, convivim i modifiquem el territori. Pots seguir les meves piulades sobre geografia, urbanisme i conflictes territorials a @hel_cruz.

Després de voltar pel món, fa dos anys, en temps de mala imatge dels càrrecs polítics, vaig cometre la gosadia de presentar-me a les eleccions municipals. Haver crescut en un poble que alhora esdevenia ciutat dormitori em va portar a intentar posar en pràctica allò que sabia en teoria. Pots xafardejar la feina que hi faig al web de Junts per Sant Quirze.

Darrerament, col·laboro amb Sòcol-Tecnologia social investigant en el camp de les polítiques públiques i aportant solucions a administracions públiques i institucions privades.

Si tens curiositat de més detalls sobre la trajectòria, el Linkedin sempre ho explica més detallat.

A BlogterritoriA escriuré sobre ordenació del territori, ciutadania i mobilitzacions socials, amb ulls de dona vallesana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s