yeyaboya

Exif_JPEG_PICTURE

Hola, em dic Mireia Boya Busquet, i sóc aranesa, de çò de Guilhamuc de Les.

A banda també sóc Llicenciada en ciències ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en gestió i ordenació del territori i Ph.D en environmental design per la Universitat de Montreal (Canadà).

Ambientòloga i paisatgista, en teoria, chica para todo, a la pràctica.

I és que sóc una d’aquelles doctores que no recepta medicaments, que intenta viure de la recerca i que aplica els seus coneixements al seu dia a dia. Una de les poques que ha decidit no només no tornar a marxar a l’estranger sinó que se’n ha anat a viure al poble. Quan prens una decisió t’apareix el sentiment de deure moral de quedar-te per intentar canviar les coses, recuperar valors que es perden i posar sentit comú en temps de crisi. I en això estem.

No sé si faig mil coses per sobreviure o perquè ho tinc a l’ADN. La millora manera de definir-me és fent un cop d’ull a les xarxes socials:

@yeyaboya parlo de la meva professió, del Pirineu, de l’Aran i d’iniciatives interessants i drames territorials i ambientals varis.

@bordaguilhamuc intento promocionar un turisme sostenible i responsable, i ho aplico a la reformada casa pairal de la família, avui reconvertida en casa rural.

@HemnesdeLes lluito per la igualtat de gènere i per organitzar activitats que dinamitzin el meu món rural i el seu col·lectiu femení.

@COAMBcat codirigeixo la comissió territori del Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya. Els ambientòlegs tenen molt a dir en l’ordenació del territori.

@DepHumaUPF hi treballo com a professora associada, fent recerca sobre la memòria oral i les representacions socials del paisatge. Una mica de geografia i un altra mica de gènere.

Si voleu saber més de mi, per això van inventar LinkedIn.

Aquí parlaré de polítiques de paisatge, medi ambient i territori. Amb l’ull posat transversalment en el Pirineu i reivindicant el punt de vista femení en les polítiques públiques d’aquest país. No sé si me’n sortiré, ja m’ho direu.

Anuncis

2 responses to “yeyaboya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s